Tuesday, August 3, 2010

Stay up malam ini..

GIGIH..TEKUN..men'download cerita A tale of Mari and three puppies.
Nak habis download malam ini juga, sangat sedih menangis-nangis bila tengok part of the video. Cerita ini based on true story tahun 2004, touching wohh..Sama macam kes semasa taufan Katrina, pets semua kena tinggal sebab hanya penduduk yang diselamatkan. So sekarang ada yang request bila ada bencana alam, penduduk dengan haiwan semua diselamatkan. You know how much the American love their pets!

video

2 comments:

  1. Hi helena,
    lagu dia pun best dan sungguh kiut puppies tu..
    di amerika tu kdg2 kos memelihara pet dorang lebih tinggi drpd kos membesarkan seorang manusia...hmmm

    ReplyDelete
  2. Hi Abg Jas,

    Ya betul 2, sbb american anggap pets sama macam anak.

    Neway, sy nak letak chatbox tp smpai skg blm bt..

    ReplyDelete