Thursday, April 2, 2009

sy nak pressure lbih..

Sy perlukan pressure lbih spya dpt siapkan smua asgmt sem ni..

smlm tdo kul 10:30pm bgn pla bgayut kul3 pagi..

tdo blik smpai kul11, nsib baik class CB tunda ke kul12..

mbuang masa la sy ni..padahal keja blambak2 lg..

mlm ni nak blik uma xda mud bt keja..huhu

Guntur kata nak dtg rupanya tdo je spanjang hari..

Tiba2 sy rasa sgt kecik ati dgn dia..

Pas2 sy geram sbb plan nak ambik gmbar smua booth time pameran suku & etnik kat Pusanika x ksampaian, class abis lmbat booth dah ttup camera pla bt hal..

Sy benci kalo apa sy nak xdpt @ kesampaian..

Mlm ni sy kna paksa diri bt keja ckit jga la..

apa nak jd la sy sem ni..huhu

2 comments:

  1. sbb sy pon asyik joli sna cni..

    keja sy mana siap lg smua..

    ReplyDelete